AANMELDFORMULIER VRIJWILLIGERS

JERA ON AIR

Jera On Air 2019 wordt gedragen door de beste vrijwilligers van Nederland en omstreken! Samen bouwen we het mooiste festival van Nederland. Help je ook mee? Graag!

Save the date
We trappen het festivalweekend met een groot deel van de crew af op vrijdag 14 juni om 20:00. Dan vindt de briefing plaats. Heel fijn dus als je hier rekening mee houdt! De koffie staat klaar! De briefing wordt informatieavond/infoborrel met surprise act.

Persoonsgegevens
*
*
*

Overige gegevens
*
*
*
*

Werkperiodes

Voor Jera On Air zoeken we vrijwilligers voor drie verschillende werkperiodes, te weten:

Bouw (zaterdag 22 juni tot en met donderdag 27 juni)
De bouwperiode vindt plaats in de week voorafgaand aan het festival. Elke dag zal er om 08.00 gestart worden. Wanneer je mee helpt met bouwen houdt o.a. in dat je mee helpt met het bouwen van het hekwerk en de gehele aankleding van het festivalterrein. Als je meehelpt bouwen en je komt niet uit de buurt, dan kun je de hele week al overnachten op onze vrijwilligerscamping. Hiervoor geldt wel, net als voor alle andere vrijwilligers: eigen tentje mee. Verder krijg je o.a. crewcatering op de dagen die je werkt.

Show (donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni)
Om het festival draaiende te houden hebben we op héél veel verschillende functies vrijwilligers nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan barpersoneel, maar ook de beveiliging, verkeersbegeleiding en schoonmaak van het festivalterrein vallen onder mogelijke functies. In ruil voor je werk krijg je een t-shirt en eten en drinken op de dagen dat je werkt. Je werkt iedere festivaldag verschillende shifts en daarbuiten kun je natuurlijk genieten van het festival.

Breek (zondag 30 juni tot en met woensdag 3 juli)
De breekperiode vindt plaats in de dagen na het festival. Hiervoor zoeken we harde en betrouwbare werkers: vanaf zondagochtend steek je de handen uit de mouwen om het festivalterrein weer leeg en schoon op te leveren. Dat is heel gezellig. Eten en drinken op de dagen die je werkt wordt verzorgd.Voor welke periode / functie wil je je aanmelden als vrijwilliger?
*
*

Beschikbaarheid
Geef hieronder per dag de tijden aan waarop je beschikbaar bent:


Overige informatie
*

Heb je eerder op een festival of evenement gewerkt?

Contactpersoon in geval van nood

Wie kunnen we bellen wanneer er tijdens het weekend iets mis gaat met je?


*
*

Samenwerken

Wil je met iemand samenwerken? Vul hieronder de namen in we zullen zo goed mogelijk rekening mee te houden met het indelen van de teams. Let op: iedere persoon moet zich apart inschrijven.Privacy

We gaan uiteraard heel zorgvuldig met jouw gegevens om. Alle data die we van jou ontvangen gebruiken we uitsluitend om jou beter te kunnen helpen als vrijwilliger (informeren, indeling en roostering). De gegevens zijn enkel inzichtelijk voor Jera On Air en In2Event en worden twee jaar bewaard. Hierna vernietigen wij jouw gegevens.

Vragen hierover? Stuur ze naar vrijwilligers@jeraonair.nl


*
POWERED BY